OVER ONS, TRENDWORK……

Wie we zijn, wat we doen.


Trendwork is een van de toonaangevende productiebedrijven op het gebied van gelegenheidskleding en kostuums in de Benelux.

"Never out of stock (NOS)" programma's, gelegenheidskleding, stoffen en fournituren die speciaal worden geselecteerd en getest. Dit zijn enkele kernbegrippen die Trendwork hebben gemaakt tot het bedrijf die het nu is.

De NOS collectie is "mix and match", waarbij geen minimale bestel-aantalllen worden gehanteerd. Eveneens op onze smokings of rokkostuums is dit concept van toepassing.

De speciale producties zijn reeds toegankelijk vanaf relatief kleine aantallen. Advies voor design en ontwerp, praktisch toepassingen of keuze's van stoffen, onze specialisten denken graag met u mee.

Vanzelfsprekend is Trendwork betrokken bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en
onze productie lokaties werken dan ook via het voor ons vereiste Code of Conduct.
Nagenoeg alle producties vinden plaats binnen Europa, en eveneens zijn de door ons geselecteerde stoffen bijna altijd van Europese oorsprong, met aandacht voor het Eko en
Oko=tex Standaard 100. Hierdoor kan de gebruiker er zeker van zijn dat de kleding uit ecologische materialen bestaat, en getest is op afwezigheid van schadelijke stoffen.


Op maat gemaakte producties

CUSTOM MADE BY TRENDWORK

Bij Trendwork zijn wij van mening dat elke specifieke productie een uitdaging is.

Specifieke producties kunnen varieren van
aanpassingen op de standaard kledinglijnen, speciale wensen van de klant dan wel producties voor (mode)ontwerpers of designers.

Afhankelijk van de opdracht kan een huisstijl door ons worden ontwikkeld.
Voor "zwaardere" totaalconcepten kunnen
wij de klant eveneens in contact brengen met ontwerpers waar Trendwork mee samenwerkt.

Producties kunnen worden uitgevoerd in full garment of CMT (cut,made and trimmings).

Ook randzaken zoals het aanbrengen van borduringen tijdens het productieproces behoren tot de mogelijkheden.

Referenties en bijbehorende samples op aanvraag beschikbaar.

Met zorg uitgekozen, Europese stoffen

DE STOFFEN VAN TRENDWORK

Ons gamma heren (NOS)kleding is een diversiteit bestaande uit een modieuze 100% wollen lijn, een stijlvolle polyester wol met lycra en een sterke polyester wol lijn.

Het aanbod is ruim en dus voor elke aanvraag een mogelijkheid..

Onze heren en dames kostuums zijn geschikt voor nagenoeg elke toepassing, als het gaat om duurzame bedrijfskleding voor corporate wear.

Aangezien de corporate wear hogere eisen stelt aan de stofkwaliteiten dan in de mode branche, worden onze stoffen op cruciale punten getest zoals onder andere pilling, kleurechtheid treksterkte en slijtage e.d.

De hoge draagcomfort en een goede modellering van de kledinglijnen, in combinatie met de geteste stofkwaliteiten, geven kledinglijnen waar geen concessies worden gedaan aan kwaliteit en draagbaarheid van de kleding.

Niet zomaar een gelegenheid met de kleding van Trendwork

DE GELEGENHEIDSKLEDING VAN TRENDWORK

De kwalitatief hoogwaardige
gelegenheidskleding van Trendwork is
het gehele jaar uit voorraad leverbaar
door permanent lopende producties
ten behoeve van aanvulling van de voorraad.

Onze stijlvolle smoking sjaalkraag en rokkostuum zijn vervaardigd uit een prachtig polyester wollen doek.

Met uiteraard een goede algemene pasvorm en een deftige uitstraling, zodat de smoking en het rokkostuum voor elke niveau en gelegenheid een goede keus is.

Trendwork heeft uiteraard ook een 100% wollen smoking met een slanke pasvorm en een opgesneden rever in het assortiment. Een uniek kostuum voor als het net even anders mag zijn.

Binnen ons gamma hebben wij natuurlijk ook het jacquet, een door de jaren heen beproeft kostuum. Deze is in een 100% wollen uitvoering en is tevens in mix and match leverbaar.

Wat de gelegenheid ook mag zijn, Trendwork voorziet u van het juiste kostuum...